Om atferdssenteret

Atferdssenteret er et kompetansesenter for atferd, og forholdet mellom mennesker og dyr. Kunnskap er viktig for å ha et best mulig kjæledyrhold. Atferdssenterets mål er at flest mulig får den kunnskapen de trenger for å kunne takle små og store utfordringer i hverdagen med dyret sitt. 

Atferdssenteret startet i 2003, som et tilbud til hunde-og katteeiere I Moss og omegn. Etter å ha vært smådyrveterinær i 8 år, tok jeg steget ut og startet en heltidsgeskjeft med fokus innen atferd og helse, trening og atferdsmodifisering. Det viste seg at behovet var stort og kundene strømmet inn fra Hamar i nord og Kristiansand i sør. Etter å ha vært borte fra generell smådyrpraksis i noen år, gikk jeg tilbake til en jobb som smådyrpraktiker fra 2012. Fra høsten 2015 går jeg inn som deleier i en ny dyreklinikk, der fokus er både helse og atferd. Jeg fortsetter med mine atferdskonsultasjoner, privattimer, kurs og foredrag i det nye selskapet.

Gry Eskeland

Atferdssenter for smådyr drives av Gry Eskeland. Jeg er veterinær, og har jobbet innen smådyr og kjæledyr siden 1994. Atferdskonsultasjoner har jeg hatt som tilbud siden 1995.

Min interesse for dyrs atferd startet allerede som student, og jeg har hospitert hos flere atferdsterapeuter i England og Skottland hvor jeg tok min utdannelse.

Les mer …

Carola M. Pilzer Brusevold


carola fJeg er utdannet som hundeinstruktør, hundemassør, fysio - og rehabiliteringsterapeut, samt hundefrisør. Jeg fikk min første hund i 1982 og har siden hatt hund som hobby og senere også som mitt yrke (Råde hund).

 

Les mer …

Anna Bjurgård Compton

Jeg er en av de som i februar 2013 er de første til å fullføre en norsk utdannelse innen atferdsterapi for hund og katt. Denne utdanningen er i regi av NAS(Norsk Atferdsgruppe for Selskapsdyr) og NMBU (Norges Miljø og Biovitenskapelig Universitet). Som bakgrunn har jeg utdanning innen Etologi – Husdyrvitenskap. 

Les mer …

Her er vi

Du finner oss ved
Nedre Glomma Dyreklinikk
69 16 61 16
gry@ng-dk.no

Du når oss på telefon
man-tor 09-19
fre 09-18
lør 09-13

Gry Eskeland
915 96 526
Carola Brusevold
971 66 636
Anna Bjurgård Compton
975 79 379

post@atferdssenter.no