Hvem bør være med?
Hele familien. Dersom dette blir vanskelig, så mange som mulig.Video er en fordel for å kunne vurdere atferden i hjemmemiljøet.Med i videoen:De rommene hunden/katten får lov å være på, Familien ,Normalatferd og Problematferden. Dersom det er vanskelig å lage en video til timen, så finner vi nok en løsning allikevel. Vi  ønsker ikke video der det er risiko for biting av mennesker.

ifra 1.januar 2018

Atferdstime 1. besøk

2750,- kr

Klinisk undersøkelse/resept i tilknytning til atferdstimen

450,- kr

1. besøk inkl. 3 oppfølgingstimer

6300,- kr

Atferdstime kortversjon

1250,- kr

Oppfølgingstime per ½ time

650,- kr

Hjemmebesøk

3900,- kr

Hjemmebesøk med 3 oppfølginger

7500,- kr

Atferdstime  inkluderer 60-90 minutters konsultasjon der en kartlegger problemet grundig, og der en får med en skriftlig oppsummering av timen, med et treningsprogram i etterkant. Inkludert i timen er også telefontid i etterkant, en per måned i 6 måneder. Oppfølgingstimer avtales ved første besøk.

Pakketilbud Du får rabatt på atferdstimene om du betaler en pakke ved første besøk

Atferdstime kortversjon inkluderer 20-30 minutters konsultasjon, der hovedmålsetningen er å vurdere prognosen for atferdsproblemet, og for å si noe om hvor mye arbeid som må legges ned for å gjøre noe med det.

Priser - privattimer
Pris avtales på forhånd i forhold til hvert enkelt tilfelle. Her tar vi for oss enklere problemer som å gå fint i bånd, innkalling, etc Priseksempel: 4 møter på 45 minutt hver, 4200,- Nkr

Timen betales kontant ved første konsultasjon. Timer må avbestilles senest 24 timer før avtalen. I motsatt fall blir timen fakturert med 800,

PRISER OG BETINGELSER

© 2018 Atferdssenter for smådyr, Gry Eskeland. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon